THINK TWICE SHARE WISE

29.04.2022 89

Think Twice Share Wise adli e Twinning projemiz Turkiye Gürcistan,Polonya,Slovakya ve Almanya'nin yer aldiği 12 öğretmen 72 öğrenciden olusan Kasim 2021 deçalişmalarina başlayip 2022 Nisan ayının sonundaçalişmalarinı tamamlayacak bir e Twinning projesidir. Müzik, TV, video oyunları, dergiler ve diğer medyanin tümü, öğrencilerimizin dünyayı nasil gördükleri üzerinde güclü biretkiye sahiptir. Projemiz sürecinde öğrencilerimizi multimedya kültürlerini sorgulamaya, değerlendirmeye, anlamaya ve takdir etmeye teşvik etmek, onlara aktif, ilgili medya tüketicileri ve kullanicilari olmayı öğretmnek amaçlanmiştır.Oğrencilerimizin medyay kullanırken elestirel düşünmeyi tesvik etmek ve medyayı iyi taniyan bilinçli bir vatandas olmasıni sağlamak amaclanmiştir Proje sonunda öğrencilerimiz medya okuryazarliği ve dezenformasyon kayramlarini anlayacaklardir Internette neyin gercek neyin sahte olduğunu açikça görecekle onyargi ve manipülasyonu belirleme yeteneqine sahip olup cesitli etkinliklerle Ingilizce dil becerilerini, elestirel düsünme becerilerini, Bilgi ve iletişim teknolojileri becerilerini gelistireceklerdir Ulusötesi çalisma gruplar, kültürlerarasi anlayisi gelistirmelerine yardimci olacaktiır. Oğrencilerimiz medyanın gücünün farkinda olan ve medyayi bilinçli kullanabilen vatandaşlar olacaklar.

29-04-2022